Αρχική Σελίδα

Jwell Machinery (Changzhou) Co.,ltd.

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. μηχανημάτων JWELL (Changzhou), ΕΠΕ είναι ένα άλλο developmentstrategy κέντρο της Co. μηχανημάτων της Σαγκάη JWELL, ΕΠΕ, που εντοπίζει στο βιομηχανικό πάρκο τεχνολογίας Jiangsu zhongguancun, πόλη Liyang, επαρχία Jiangsu, ένας κατασκευαστής υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην έρευνα και την ανάπτυξη του πλαστικού εξοπλισμού εξώθησης. Η περιοχή εργοστασίων είναι 400 στρεμμάτων. Έχουμε μια υψηλή κατάλληλη Ε&Α και μια έμπειρη ομάδα μηχανικών και ηλεκτρολόγων μηχανικών καθώς επίσης και προηγμένοι επεξεργαμένος το ίδρυμα και το κανονιστικό κατάστημα συνελεύσεων. Το επιχειρηματικό πνεύμα μας είναι «προσεκτικό, υπομένοντας, γρήγορα και ορντινάντσα», κρατώντας στην εξερεύνηση του νέου τομέα εξώθησης. Συνήθως καλωσορίστε στους νέους και παλαιούς πελάτες για να μας επισκεφτείτε για την έρευνα, την καθοδήγηση και συνεργασία. Είμαστε ευτυχείς να προσφέρουμε την ισχυρή υποστήριξη!

Κίνα Jwell Machinery (Changzhou) Co.,ltd. Εταιρικό Προφίλ 0εμπορικά σήματα στην κινεζική πλαστική βιομηχανία μηχανημάτων.
Οι πελάτες μας είναι παντού Κίνα, και έχουμε τους πελάτες στη Ρωσία, την Ινδία, την Κορέα, την Ινδονησία, τη Μέση Ανατολή, τη Νότια Αμερική, την Ισπανία, την Ιταλία και άλλες χώρες και περιοχές. Οι μηχανές μας γίνονται αποδεκτές καλά από τους πελάτες μας.

Κίνα Jwell Machinery (Changzhou) Co.,ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Αποστολή JWELL: Η εργασία σκληρή, κρατά καινοτόμος και πελάτης που κεντροθετείται, για να χτίσει μια υψηλή ευφυή σφαιρική eco-αλυσίδα εξώθησης

Σημαντικά προϊόντα της επιχείρησής μας: οι διάφορες πλαστικές γραμμές εξώθησης σωλήνων συμπεριλαμβανομένης της διπλοτειχισμένης ζαρωμένης γραμμής εξώθησης σωλήνων μεγάλων διαμέτρων PE/PVC, στερεά γραμμή εξώθησης σωλήνων τοίχων μεγάλων διαμέτρων PE/PVC, PP-r/pex/pe-rt δροσερό/γραμμή εξώθησης σωλήνων ζεστού νερού, ενιαίος τοίχος PA/PE/PVC ζάρωσαν τη γραμμή εξώθησης σωλήνων διάφορες πλαστικές γραμμές εξώθησης σχεδιαγράμματος διάφορες πλαστικές γραμμές εξώθησης πιάτων & φύλλων χημική νηματοποίηση ινών ο μικροϋπολογιστής έλεγξε τις αυτόματες μηχανές σχηματοποίησης χτυπήματος πλαστικές βοηθητικές γραμμές ανακύκλωσης διάφοροι ενιαίοι & δίδυμοι εξωθητές βιδών και βαρελιών Κύβος Τ ανταλλάκτες οθόνης κύλινδροι και ρομπότ .etc.

 

Η επιχείρησή μας εισάγει συνεχώς το διεθνή πρώτης τάξεως εξοπλισμό επεξεργασίας υψηλής ακρίβειας πάνω από 1000 όπως τα πολυβάθμια επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρα, οι τόρνοι NC και CNC οι μηχανές άλεσης από την Κορέα, η επιχείρηση της Ιαπωνίας κ.λπ. Jwell επιτυγχάνει την πιστοποίηση CE, IS09001 και την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του 2008 αρχικά και επιμένει η αρχή διαχείρισης «της μηδέν-ΑΤΈΛΕΙΑΣ». Αφιερώσαμε τον ποιοτικό έλεγχο της αγοράς, παραγωγή, ρύθμιση ποιοτικής δοκιμής, μάρκετινγκ, κύριου και μετά από την υπηρεσία πώλησης.

Κίνα Jwell Machinery (Changzhou) Co.,ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

Με πάνω από 20 έτη εμπειρίας στον τομέα της πλαστικής εξώθησης, η επιχείρηση Jwell έχει γίνει διακριτική λόγω της βαθιάς κατανόησης πλαστικής εξώθησής της και της σημαντικής απόδοσης της επεξεργασίας μετάλλων. Εδώ και αρκετό καιρό, συσσωρεύουμε την εμπειρία της παραγωγής και της ρύθμισης μηχανών, μαθαίνουμε την πιό πρόσφατη τεχνολογία της πλαστικής εξώθησης και εγγυώμαστε υψηλό - ποιοτική παραγωγή κάτω από τα πρότυπα της πιστοποίησης CE, IS09001 και της πιστοποίησης ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του 2008. Με την επέκταση του επιχειρησιακού πεδίου, καθιερώσαμε ειδικά την εγκατάσταση της Σαγκάη Jwell και τη Co. υπηρεσιών, ΕΠΕ για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα των προϊόντων και την υπηρεσία μεταπώλησής μας, έτσι ώστε να μπορούμε να ικανοποιήσουμε το αίτημα των πελατών μας και η επιχείρηση Jwell μπορεί να είναι ο αξιόπιστος συνέταιρος σας.

 

 

Το Jwell και η Jin Hailuo είναι και τα δύο διάσημα εμπορικά σήματα στον τομέα της κινεζικής πλαστικής βιομηχανίας μηχανημάτων. Ανάλογα με τη προηγμένη τεχνολογία και την άριστη ποιότητά μας. Η επιχείρηση Jwell έχει κερδίσει συνολικά την αποδοχή της αγοράς και του επιτακτικού τμήματος. Έχουμε δημιουργήσει τους αριθμούς παγκόσμιας κύριας βασικής τεχνολογίας ανεξάρτητα και έχουμε λάβει πάνω από 30 εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Πολλά από τα προϊόντα μας μας έφεραν τα βραβεία και τις τιμές από το σχετικό τμήμα του έθνους όπως τα εθνικά σημαντικά νέα προϊόντα Υψηλές και νέες επιχειρήσεις τεχνολογίας Σημαντικά νέα προϊόντα, κ.λπ. που στηρίζονται σε όλες αυτές τις τιμές, καθιερώνουμε την κυριάρχη θέση της αγοράς σταδιακά. Η επιχείρησή μας όχι μόνο παίρνει το προβάδισμα του μεριδίου εγχώριας αγοράς, αλλά και εξάγει τα προϊόντα μας σε πάνω από 20 χώρες και περιοχές όπως την Αίγυπτο, τη Ρωσία, την Πολωνία, την Ινδία, την Τουρκία, τη Βραζιλία, το Περού, το Ιράν, τη Ρουμανία, κ.λπ. Και τα προϊόντα μας παίρνουν πάντα τη μορφή εμπιστοσύνης και επαίνου οι πελάτες. Προκειμένου να επεκταθεί η υπερπόντια αγορά. Η επιχείρηση Jwell έχει εξουσιοδοτήσει τους εμπορικούς αντιπροσώπους στην Αίγυπτο, την Ινδία και την Τουρκία από το 2008. Η επιχείρηση Jwell εκτιμεί πάντα τα οφέλη πελατών μας και θεωρεί ότι ο μόνος τρόπος που θα μπορούσαμε να περπατήσουμε μακρύτερα εξαρτάται από την επιτυχία των πελατών μας. Πιστεύουμε στην επιμέλεια και την καινοτομία και παίρνουμε τη «άριστη ποιότητα, τελειοποιούμε όλων» ως ποιοτική πολιτική μας και «να είστε τίμιος» ως πεποίθηση πυρήνων μας. Με όλες τις μέτριες ιδέες διατριβών, σκεφτόμαστε ότι θα μπορούσαμε τελικά να επιτύχουμε την αναζήτηση «του αιώνα Jwell». Η επιχείρησή μας θα κρατήσει συνεχώς τα προϊόντα κατάλληλα, η υπηρεσία μετέπειτα πώλησης άψογη. Εκτός αυτού, δεν θα σταματήσουμε ποτέ τα προϊόντα μας αξιόπιστα, κατάλληλα και προηγμένα τα διοικητικά έξοδά μας που μειώθηκαν και η επιχείρησή μας ειδικεύτηκαν και προσανατολισμένος προς τις υπηρεσίες.

 

Κίνα Jwell Machinery (Changzhou) Co.,ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

 

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η Co. μηχανημάτων της Σαγκάη Jwell, ΕΠΕ ως μονάδα αντιπροέδρου CPMIA, είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές των πλαστικών μηχανημάτων εξώθησης στην Κίνα. Οι βάσεις παραγωγής της επιχείρησης Jwell καλύπτουν περίπου 700,0000 τετραγωνικά μέτρα και αποτελούνται με 5 μέρη, τα οποία βρίσκονται στην περιοχή Jiading της Σαγκάη όπου το κεντρικό γραφείο της επιχείρησης εντοπίζει, πόλη Zhoushan της επαρχίας Zhejiang, πόλη Taicang και πόλη Liyang της επαρχίας Jiangsu και πόλη Dongguan της επαρχίας Γκουαγκντόνγκ. Η επιχείρηση έχει περισσότερο από 2200 προσωπικό, περίπου 480 τεχνικούς και το διαχειριζόμενο προσωπικό μεταξύ τους. Και χάρι στον υψηλό - ομάδες ποιοτικών έρευνας και ανάπτυξης, πεπειραμένοι ηλεκτρικοί και μηχανικοί μηχανικοί, προηγμένοι επεξεργαμένος τις βάσεις και τα κατάλληλα εργαστήρια της επιχείρησης στη μηχανή, πωλούμε τις περισσότερο από το 2000 προηγμένες γραμμές εξώθησης κάθε χρόνο. Κρατάμε τη συνεταιριστική σχέση με 22 ειδικευμένες επιχειρήσεις, 9 μεγάλα εργαστήρια κατεργασίας και 3 θερμική επεξεργασία και εργαστήρια εναζώτωσης.

 

 

 

Jwell Machinery (Changzhou) Co.,ltd. Jwell Machinery (Changzhou) Co.,ltd. Jwell Machinery (Changzhou) Co.,ltd. Jwell Machinery (Changzhou) Co.,ltd.
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Πωλητής

Μάρκες : JWELL

Αριθμός Υπαλλήλων : 1000~2000

Ετήσιες πωλήσεις : 300000000-500000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2012

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Jwell Machinery (Changzhou) Co.,ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Jwell Machinery (Changzhou) Co.,ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Jwell Machinery (Changzhou) Co.,ltd. Πιστοποιήσεις