Αρχική Σελίδα

Jwell Machinery (Changzhou) Co.,ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Jwell Machinery (Changzhou) Co.,ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Jwell Machinery (Changzhou) Co.,ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Είμαστε πολύ εντυπωσιασμένοι με σας και την επιχείρησή σας, για να τιμήσουμε τα προϊόντα που πωλείτε σε μας. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!

—— James

Έχουμε συνεργαστεί με Jwell από το έτος 2008. Είμαστε τόσο ευτυχείς που μπορούμε να μεγαλώσουμε από κοινού.

—— Gagan

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Συνοπτική εισαγωγή της επιχείρησης Jwell.

  • Ιστορία: Το Jwell είναι μια από τις μεγαλύτερες πλαστικές κατασκευές στον κόσμο. Έχουμε πολλά εργοστάσια στη Σαγκάη, Changzhou, Suzhou, Zhejiang και Guangzhou. Έχουμε επίσης την οργάνωση μερικά ξένα γραφεία στο Βιετνάμ, Turky, το Μπανγκλαντές και την Ταϊλάνδη. Αρχίσαμε επίσης να χτίζουμε ένα εργοστάσιο στην Ινδία. Καλωσορίστε για να επισκεφτείτε την επιχείρησή μας.
  • Προϊόντα: Ειδικευόμαστε σε πολλά είδη πλαστικών μηχανών όπως τον πλαστικό σωλήνα, το σχεδιάγραμμα, το φύλλο και pelletizing οι γραμμές και άλλες μηχανές ανακύκλωσης. Η πρώτη βίδα του εξωθητή στην Κίνα έγινε από την επιχείρησή μας το 1978. Είμαστε επαγγελματικοί στις πλαστικές μηχανές λόγω περισσότερο από 40 ετών πλούσιας εμπειρίας. Οι πελάτες μας προέρχονται από σε όλο τον κόσμο και μπορούμε να σας δώσουμε ένα με το κλειδί στο χέρι σύστημα που περιλαμβάνει τα υλικά, τον τύπο και τις μηχανές. Δεν πρέπει να ανησυχήσετε για τίποτα.
  • Πνεύμα: Για να είναι επίμονος και καινοτόμος Για να επιτύχει ένα άριστο και τέλειο Jwell.

  Jwell Machinery (Changzhou) Co.,ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Μηχανή εξώθησης σωλήνων PE μεγάλων διαμέτρων Jwell για το σωλήνα παροχής νερού και εφοδιασμού υγραερίου

  Jwell Machinery (Changzhou) Co.,ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

  Ιδιότητες: Η γραμμή εξώθησης σωλήνων μεγάλων διαμέτρων HDPE/MDPE που ερευνάται από Jwell Machinery τη Co., ΕΠΕ χαρακτηριστικά γνωρίσματα της μοναδικής δομής, ελέγχει εύκολα, ιδιαίτερα αυτοματοποίηση και σταθερή απόδοση. Οι σωλήνες που παράγονται από αυτήν την μηχανή έχουν τη μέτρια ακαμψία, τη δύναμη, καθώς επίσης και την καλή ευελιξία, την αντι-αποσύνθεση, την αντιαγχωτική διάσπαση, και την ευνοϊκή καυτή τήξη, καθιστώντας αυτόν τον σωλήνα μεγάλων διαμέτρων θεωρημένο ως παραγωγή επάρχων για το σύστημα μεταφορών νερού και αερίου στις πόλεις.

   

  Γραμμή εξώθησης πινάκων πορτών PVC/PVC WPC

  Jwell Machinery (Changzhou) Co.,ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

  Απόδοση και πλεονεκτήματα:

  Ο εξωθητής αυτής της γραμμής εξώθησης είναι ο ειδικός σχεδιασμένος εξωθητής δίδυμος-βιδών SJZ92 κωνικός, ο οποίος υιοθετεί τους εισαγόμενους μετρητές ελέγχου θερμοκρασίας με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ελέγχου θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας και της εύκολης και αξιόπιστης λειτουργίας. Ο κενός πίνακας βαθμολόγησης είναι εξοπλισμένος με την ισχυρή δροσίζοντας συσκευή που εξασφαλίζει την επίδραση ψύξης. Η έλξη από τη μονάδα είναι εξοπλισμένη με την ακριβείς μηχανή μείωσης και τον αναστροφέα, που έχει τα πλεονεκτήματα λογικού

  ισχυρής και σταθερής έλξη δομών, από τη δύναμη. Ο κόπτης έχει την αξιόπιστη και ακριβή τέμνουσα επίδραση. Ο στοιβαχτής έχει το κινητό καροτσάκι συσσώρευσης και το ειδικό γίνοντα λαστιχένιο στρώμα προστασίας για να αποτρέψει το προϊόν από την αρχή. Ο προς τα κάτω εξοπλισμός αυτής της γραμμής εξώθησης χρησιμοποιεί τον προγραμματίσημο υπολογιστή ή το εσωτερικό διάσημο ελέγχοντας σύστημα.

   

  PVC που ξεφλουδίζει (WPC) την αφρίζοντας γραμμή εξώθησης πινάκων

  Jwell Machinery (Changzhou) Co.,ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

  Μεταφορά βιομηχανική: Σκάφος, αεροπλάνο, λεωφορείο, αίθουσα του τραίνου, υλικό κατασκευής σκεπής, στρώμα πυρήνων, εσωτερικός πίνακας διακοσμήσεων.

  Κατασκευή και διακόσμηση βιομηχανικές: εξωτερικός πίνακας τοίχου, εσωτερικός πίνακας διακοσμήσεων, κατοικία, γραφείο, δημόσιος πίνακας κατασκευής, έπιπλα, ντουλάπι και υλικό κατασκευής σκεπής. Υιοθετώντας την εκτύπωση, το επίστρωμα ταινιών και τον εξοπλισμό θερμο-αποτύπωσης σε ανάγλυφο, θα πάρει όλα τα είδη ξύλινων παραγωγών άμιλλας.

   

  Αυτή η γραμμή εξώθησης γίνεται σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ελεύθερου αφρισμένου πίνακα και του ξεφλουδίσματος του αφρισμένου πίνακα με τη χρησιμοποίηση του μέρους εξώθησης της ελεύθερης αφρισμένης μηχανής πινάκων και του προς τα κάτω εξοπλισμού του ξεφλουδίζοντας αφρισμένου πίνακα. Κατά συνέπεια, η παραγωγή αυτής της γραμμής εξώθησης έχει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της ομαλής επιφάνειας και της χαμηλής πυκνότητας. Η σκληρότητα επιφάνειας του προϊόντος είναι μεταξύ

  το ξεφλούδισμα άφρισε τον πίνακα και τον ελεύθερο αφρισμένο πίνακα. Η επένδυση αυτής της μηχανής είναι μικρή, το οποίο την καθιστά εύκολη για την προώθηση αγοράς.

   

  Πολυ μόνωση θερμότητας στρώματος PVC σε κυματοειδές πανό & γραμμή εξώθησης βήμα-υλικού κατασκευής σκεπής PC

  Jwell Machinery (Changzhou) Co.,ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

  Χαρακτηριστικό γνώρισμα και εφαρμογή της πολυστρωματικής μόνωσης θερμότητας PVC σε κυματοειδές πανό και του βήμα-υλικού κατασκευής σκεπής PC:

  Η απόδοση πυροπροστασίας είναι αξιοπρόσεκτη και δύσκολο να. Αντι-Corossion, όξινη απόδειξη, αλκάλιο, που ακτινοβολεί γρήγορα, υψηλός φωτισμός, μακράς διαρκείας υπηρεσία.

  Υιοθετώντας την ειδική τεχνολογία, που αντέχει την υπαίθρια ατμοσφαιρική έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, αγαθό η απόδοση μόνωσης θερμότητας. Μπορεί να παρέχει ένα πιό άνετο περιβάλλον συγκρίνοντας το μέταλλο με ένα κεραμίδι το καυτό καλοκαίρι.

  Ισχύει στο εργαστήριο, η αποθήκη εμπορευμάτων, το υπόστεγο οχημάτων, η έκθεση αγοράς γεωργικών προϊόντων, brattice, το σώμα τοίχων, το προσωρινό κατάστημα, η μόνωση θερμότητας awning και ούτω καθεξής.

   

  Ενιαία πολυστρωματική γραμμή εξώθησης πιάτων、 ΙΣΧΊΩΝ ABS、

  Jwell Machinery (Changzhou) Co.,ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

  Πίνακας ψυγείων ABS、 HIPS/GPPS:

  Έχει την ευρεία εφαρμογή στην παραγωγή της πόρτας ψυγείων και της εσωτερικής χοληδόχου κύστης, των συρταριών, των διανομέων νερού, κ.λπ.

   

  Πιάτο ABS/PMMA Sanitaryware:

  Εφαρμόζεται ευρέως στον τομέα των προϊόντων λουτρών, όπως η μπανιέρα, το γραφείο ντους, το δωμάτιο ατμού, το πλένοντας κύπελλο, κ.λπ.

   

  ABS/PC πιάτο αποσκευών:

  Εφαρμόζεται κυρίως στον τομέα draw-bar των κιβωτίων, των περιπτώσεων αποσκευών, των τσαντών αναψυχής, κ.λπ.

   

  ABS ABS、 + πιάτο αυτοκινήτων PC:

  Χρησιμοποιείται κυρίως μέσα για να παραγάγει τις κορυφές των αυτοκινήτων και των λεωφορείων, των πινάκων οργάνων, του οπίσθιου στηρίγματος, των πορτών αυτοκινήτων, των πλαισίων παραθύρων, των κοχυλιών των μοτοσικλετών, των οχημάτων γκολφ, κ.λπ.

   

   

  Πλαστικές μηχανές ανακύκλωσης

  Jwell Machinery (Changzhou) Co.,ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6

  Ο ελαφρύς θραυστήρας σειράς DYPS είναι όμορφου εξωτερικού σχεδίου και υψηλής ποιότητας συγκόλλησης δομών χάλυβα. Ο στροφέας χρησιμοποιεί την πιό πρόσφατη V-shaped τέμνουσα τεχνολογία για να στείλει το συντριμμένο υλικό στον κεντρικό, που όχι μόνο αποφεύγει το υλικό sidewall, αλλά και καθιστά το sidepiece φορετό, και μειώνει την παραγωγή σκόνης. Ο κύριος άξονας αποτελείται από το υψηλής ποιότητας υλικό. Έχει το πλεονέκτημα της λειτουργίας συνελεύσεων, στατικός έλεγχος ισορροπίας, καλή ανθεκτικότητα, σκληρή στην παραμόρφωση, τη σταθερή εργασία ing, και τη μικρή δόνηση.

  Εφαρμόσιμοι τους σπασμένους μικρούς σωλήνες, τα σχεδιαγράμματα, τα φύλλα πιάτων, στην έγχυση οι αδένες σχηματοποίησης, και όλα τα είδη πλαστικών συσκευάζοντας εμπορευματοκιβωτίων και λεπτής ταινίας, κ.λπ. DYUN μπορούν επίσης να παρέχουν τη συντετριμμένη βοηθητική συσκευή σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη, όπως ο συλλέκτης μονάδων αναρρόφησης, η ζώνη μεταφορέων σίτισης και ο διαχωριστής κ.λπ. μετάλλων.

   

  Πλαστική Pelletizing γραμμή

  Jwell Machinery (Changzhou) Co.,ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 7

   

   

 • OEM / ODM

  Πλαστικές μηχανές νέου τύπου σχεδίου Jwell που υιοθετεί την προηγμένη ξένη τεχνολογία. Ειδικευτήκαμε σε πολλά είδη μηχανών εξώθησης και μηχανών ανακύκλωσης, τις βίδες και τα βαρέλια από το 1978 με περισσότερο από 40 έτη εμπειρίας μέχρι τώρα, με πολλούς πελάτες σε όλο τον κόσμο και ελπίζουμε να βρούμε έναν τρόπο να συνεργαστούμε με σας. JWELL παρέχει το με το κλειδί στο χέρι σύστημα για τους πελάτες και την πλήρη υπηρεσία υποστήριξης μας συμπεριλαμβανομένης της μηχανής, του τύπου και υλικού κ.λπ. Είμαστε πλαστικός κατασκευαστής μηχανών εξώθησης.

   

 • Ε & Α

  Το Jwell χτίστηκε το 1978 και ανέπτυξε πολλά εργοστάσια σε Changzhou, τη Σαγκάη, Suzhou, Zhejiang και Guangdong. Εμείς επίσης ξένα γραφεία οργάνωσης στο Μπανγκλαντές, Τουρκία, Αλγερία, Βιετνάμ Ταϊλάνδη. Αυτή τη στιγμή το ξένο εργοστάσιό μας στην Ινδία είναι κάτω από την κατασκευή. Καλωσορίστε για να επισκεφτείτε το εργοστάσιό μας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Jwell Machinery (Changzhou) Co.,ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Zhou

Τηλ.:: +008613661796078

Φαξ: 86-0519-80991966

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)